Magazine

Category

Branddienst-Leistungsabzeichen

Am Freitag den 11.10.2019 war es nach längerer Vorbereitung nun endlich soweit, dass sich unsere Wehr der Leistungsprüfung Branddienst der ersten Stufe stellte. Mit insgesamt drei Gruppen, somit 26 Kammeraden konnten wir uns der Herausforderung stellen. Bei diesem Abzeichen werden verschiedene Einsatzszenarien abgearbeitet, in unserem Fall konnte es entweder ein Heckenbrand oder ein Brand eines(…)

Category

Branddienst-Leistungsabzeichen

Curabitur at arcu id turpis posuere bibendum. Sed commodo mauris eget diam pretium cursus. In sagittis feugiat mauris, in ultrices mauris lacinia eu. Sed sagittis, elit egestas rutrum vehicula, neque dolor fringilla lacus, ut rhoncus turpis augue vitae libero. Nam risus velit, rhoncus eget consectetur id, posuere at ligula. Vivamus imperdiet diam ac tortor tempus posuere.

Vivamus imperdiet diam ac tortor tempus posuere. Sed sagittis, elit egestas rutrum vehicula, neque dolor fringilla lacus, ut rhoncus turpis augue vitae libero. Nam risus velit, rhoncus eget consectetur id, posuere at ligula. Curabitur at arcu id turpis posuere bibendum. Sed commodo mauris eget diam pretium cursus. In sagittis feugiat mauris, in ultrices mauris lacinia eu.

Sed sagittis, elit egestas rutrum vehicula, neque dolor fringilla lacus, ut rhoncus turpis augue vitae libero. Nam risus velit, rhoncus eget consectetur id, posuere at ligula. Vivamus imperdiet diam ac tortor tempus posuere. Curabitur at arcu id turpis posuere bibendum. Sed commodo mauris eget diam pretium cursus. In sagittis feugiat mauris, in ultrices mauris lacinia eu.